counter

onsdag 26 maj 2010

lite musiktips

Har flera inlägg på gång, men tiden har inte riktigt räckt till i veckan, för att skriva någorlunda rättvist måste man hinna lyssna på en del grejer också, men det kommer.

Här kommer bara några snabba tips.
Föst, Damien Jurado har gjort en hyllnig till Dio, du kan höra den här Han har även släppt ny skiva "saint bartlett" släpptes igår, samt en skiva med ett band (Hoquaim), bestående av Damien och hans bror Drake, har för avsikt att recensera båda dessa skivor inom kort

Ett fantastiskt band som är värt massa lyssningar är Autistic Daughters. Visserligen inte supernytt, senaste skivan, Uneasy flowers, kom 2008, men den är grym, har lyssnat en hel del på den de senaste dagarna. Lite svår att beskriva, men det är experimentellt utan att vara konstigt, ganska mycket akustiskt, tänker lite på the microphones ibland, men det bästa är att ni går in och lyssnar själva!

Har även dronat igenom Ulaan Kohls nya skiva (III) som vanligt är allt som Stephen R.Smith gör bara skönt och bra. Han är inte lite produktiv (släpper skivor om vartannat, ibland i eget namn, men även som Ulaan Kohl, Thuja och Hala Strana, för att nämna de viktigaste)

Efter att ha fegat lite missade jag en ebayauktion ikväll, surt, men det kanske går fler tåg (dock inte så många, grå vinyl av Jesu infinity finns bara i 400 ex, så det lär kunna ta ett tag till nästa :-()

Annars ser jag mest fram mot helgen, lite loppis (vinyljakt) samt designmarknad och loppis på söndag, där kommer jag även att ha med distrot och sälja skivor, b.la. Moloken "our astral circle" vinylerna, hämtar upp dom i morgon! Vi ses då!
/Krister

(p.s. har ingen relation alls till slipknot, så därför väljer jag att inte skriva något om basistens död)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar