counter

onsdag 23 mars 2011

Tecken på medelåldern?

Jag hade tänkt gå och lyssna när Moloken skulle spela nytt material i lördags, men jag kom av mig. Stannade hemma och lyssnade igenom en ansenlig mängd vinyler först av Black Sabbath och sedan av Earth, hann väl inte igenom allt enbart under lördagen, men jag börjar visst ha kommit till det stadiet när det är skönare att sitta hemma och vända på vinyler än att gå ut nånstans och lyssna på livemusik.

Hursomhelst på söndagmorgon hade jag kommit fram till Sabotage av Black Sabbath, var bara tvungen att visa barnen omslaget. Fula omslag finns det gott om och hårdrockare med diskutabel klädsmak likaså, men man skulle ändå vilja veta hur dom tänkte här. Röda strumpbyxor, skinnjacka och bar överkropp, ok, men när man på baksidan av skivan dessutom ser ett par svart/vit rutiga kalsonger lysa igenom strumpbyxorna så tycker man att nån borde ha reagerat. Ozzy ser dock ganska cool ut.
Men musiken är fortfarande helt ok, även om den inte kommer upp i samma magi som de 4 första plattorna.

/Krister

Soundtrack: Johnny Cash -Unearthed

2 kommentarer:

  1. Haha, jag gillar ju det omslaget. Håller med om att klädvalet är diskutabelt men det är ändå ett schysst omslag tycker jag. Låtarna är lite svagare men kommer alltid vara speciella för mig då Symptom of the universe var den första låt vi harvade igenom med bandet för länge sedan (fast inte den svåra jazziga delen...).

    SvaraRadera
  2. Jo, omslaget som helhet kanske inte är så dåligt, men klädvalet :-) Fast som sagt Ozzy ser cool ut.

    SvaraRadera