counter

lördag 7 augusti 2010

teknikens under!!

De två senaste dagarna så har min dator blivit helt puckad, min vinylspelare stannade (men det har jag fixat) och min mobil raderade helt plötsligt samtalslistan (men som tur var inte adressboken)
Så istället för att skriva inlägg, uppdatera skivlistor och lägga ut skivor på tradera så har jag fått sitta och försöka rädda det som räddas kan. Vågar inte stänga av datorn nu, när jag till slut fick igång den ikväll hade jag startat den nio gånger och försökt med alla olika f tangenter och felsäkert läge osv. En av hårddiskarna har dessutom försvunnit från "den här datorn" Annars så är det väldigt mycket rysk roulette över det hela, datorn stängs av, startar om, program kraschar osv hela tiden, så allt man gör är verkligen stressat och hela tiden med tanken att "snart får jag göra om det här"
Har installerat windows på "reservdatorn" men naturligtvis så får jag inte till internetuppkopplingen på den, så jag hoppas bara att det funkar tills nån som kan mer om sånt här än jag dyker upp. (typ en "sonic nurse" som kan fixa allt som har med ljudgivande utrustning att göra)

I alla fall, vinylspelaren var bara en kontakt inne i spelaren som hade hoppat ur led, så nu varvas det så mycket vinyl jag bara hinner, semestern är ju snart slut! Har också handlat massa vinyl av mig själv! Hur går det till? kanske nån tänker, Jo när man har ett distro och köper och säljer massa skivor så händer det ibland att man tänker att man skall vara duktig och inte behålla allt själv utan försöka sälja lite också, så kanske man gör det, men det händer det att man har haft en del skivor ganska länge och börjar tänka "den här skulle ju förstås vara kul att ha själv ändå" och det var precis så det gick nu när jag höll på att gå igenom skivor. Tror det blev 8 vinyler som fick flytta in i samlingen. (tror att jag hade samtliga på cd, men tänkte att vinylen är ju lite finare, lite bättre och mer långlivad om man bara sköter dom.)

Ja så bra affärsman är man :-)

2 kommentarer:

  1. Övervägde ett tag att köpa hela klabbet du hade på Tradera.

    SvaraRadera
  2. Gör det! man brukar oftare ångra saker man inte har gjort än de man har gjort! :-)
    /Krister

    SvaraRadera