counter

fredag 10 juni 2011

Meningslöst men fantastiskt kul!

Ibland undrar man hur folk kan ha tid att pyssla med så otroligt onödiga saker, men samtidigt är jag ofta väldigt glad åt att det finns en massa folk som gör dessa saker dagar och nätter i ända. De gör nämligen världen till en betydligt mer underhållande plats att befinna sig på. Särskilt alla dessa som gör det utan att tjäna pengar på det. Så alla livscoacher, konsulter och andra med välbetalda låtsasjobb, den här texten handlar inte om er, inte ens lite.

Vad som fick mig att börja skriva det här var det som troligtvis kan vara internets mest onödiga hemsida, men den kan också vara en av de roligaste. I alla fall om man har nån insyn i punk och metalvärlden och ännu mer om man har nån anknytning till Umeå. Men även för er som inte har det så finns det en hel del kul. Sidan jag pratar om är
Nissepedia en sida med massvis av värdelöst vetande, en del är inte ens nästan sant, men det är mycket som är kul. Gillar särskilt funktionen "slumpsida" om man inte riktigt vet vilken kunskap man letar efter så är det bara att slumpa och se vart man hamnar. Du kan t.ex. ta reda på vilket som är "världens näst ondaste band" eller lära dig mer om doom Men som sagt vet du inte vad du vill lära dig mer om, testa slumpsidan så hittar du säkert nåt intressant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar