counter

söndag 2 oktober 2011

Då var det här året slut...

...eller inte riktigt, men i alla fall så har årets båda skivmässor gått av stapeln. Vårmässan var bland de sämsta någonsin, men dagens mässa var riktigt bra, både försäljningsmässigt och köpmässigt.
Jag fick i alla fall tag i ett ex av Abandons trippelvinyl, har dock inte kollat om fler ex finns att köpa in till distrot, men med tanke på att den bara är tryckt i 275 ex, så lär den ta slut snabbt. Så jag får väl ta tag i det. Mest vinyl blev det, men även lite cd, fördelen med cd är ju att eftersom ingen vill ha dom nu så är dom ofta rätt billiga. Jag föredrar vinyl men har inga problem med cd heller, mycket hellre det än mp3. Köpte bl.a. en tidig live med sonic youth, förmodligen en rätt kaosartad upplevelse, har inte lyssnat än.
För er som har tänkt beställa något från mitt distro så får ni vara beredda på att en del saker har tagit slut, men det lär ta några dagar innan jag får tid att kolla igenom och plocka bort sånt som är slutsålt.

Trött, stirrig men nöjd!
/Krister

Soundtrack: Vic Chesnutt - West of Rome (cd inköpt idag för 20 kr)

2 kommentarer:

  1. Nice, Abandon skulle man ha på vinyl, vad går den lös på ?

    SvaraRadera
  2. Jag köpte den av discouraged records, han tog 300 kr och på black star foundations hemsida står det 30 euro så det är väl nåt liknande, ett tips är dock att försöka köpa den så du slipper frakt, 3 x 180 grams vinyl + omslag gör att portot blir hyfsat saftigt.
    /Krister

    SvaraRadera