counter

måndag 12 april 2010

Roliga musiknyheter!


Har varit i Stockholm i helgen och sett efterklang. (recension kommer senare idag), men först vill jag bara nämna två roliga saker. Först, i fredags så fick Khoma bästa möjliga betyg i expressen Läs recensionen här. Kul! Har inte hört skivan än men hoppas att den är så bra som det verkar. Hörde ju en del av det nya materialet live på Umeå open, men det blir intressant att sätta sig in i det mer på riktigt när skivan släpps.

Den andra nyheten är nästan för bra för att vara sann. Efter ett uppehåll på snart 10 år så har Godspeed you black emperor! beslutat att åter börja spela live och under hösten/vintern skall dom ut och turnera. Har bara lyckats hitta uppgifter om en bekräftad europaspelning än (all tomorrows parties, "nightmare before christmas")i england 3-5 december, där kommer GYBE! att vara nån sorts "curators" som väljer ut en stor del av övriga band som spelar"
Läs mer här. I vanlig ordning har GYBE! även skrivit nåt sorts statement Hoppas på en spelning i norden i alla fall, jag kommer att förlja det här med stort intresse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar