counter

måndag 6 februari 2012

Ganska mycket kul som händer i Umeå!

I slutet av Mars är det Umeå Open och det börjar ju se riktigt lovande ut! Thåström, Anna Ternheim, Deportees, Glasvegas, Peter Doherty, Simian Ghost mm,mm. Kan väl erkänna att min relation till Peter Doherty är rätt obefintlig, förutom det man har sett i skvallerpressrubriker, men lyssnade på hans soloskiva på spotify och blev positivt överraskad!
Glasvegas är väl inte heller nåt band som jag skriker av lycka för att dom kommer hit, men det är ändå trevlig popmusik och som säkert är rätt proffsigt. Har ändå lyssnat några varv på den första skivan och än finns ju tid att lyssna på den andra. Simian Ghost missade jag förra året så det känns bra att få en chans till.

Umeå open samarbetar dessutom med MADE och kommer att erbjuda en exklusiv visning av Sigúr Ros filmen Inni, det sker under samma vecka som Umeå Open, dessutom har man bokat First Aid Kit! (som kommer att spela på MADE men som jag förstår det är det båda festivaler tillsammans som är bokare)
På MADE kommer ju även Blixa Bargeld och säkerligen en hel del mer spännande, dom har ju inte hunnit släppa så mycket än.

Kanske blir en bra vår?

/Krister

Soundtrack till det här inlägget: Yo la tengo - I am not afraid of you and I will beat your ass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar