counter

måndag 13 september 2010

Går det åt skogen på söndag?

Jag vet att man inte ska lita särskilt mycket på alla dessa opinions-under-sökningar, men det ser ju lite mörkt ut om man skulle tro på dessa. Lutar mot borgerlig seger och dessutom mot att SD kommer in.
Men eftersom nästan alla stora medier i Sverige är genomblå och borgarkramare ut i fingerspetsarna så skall man ju inte dra för stora slutsatser av undersökningarna. Man kan ju dels välja vilka man frågar, sen hur man frågar och slutligen hur man sedan publicerar resultatet. Dessutom kan man ju förändra innehållet bara genom att sätta vilseledande rubriker, (för att sen lita på att de flesta inte orkar läsa artiklarna där man skriver hur det egentligen ligger till), eftersom svensson inte bryr sig om politik utan mest om trams så ser många löpsedlarna och tror på det som presenteras där.

Nog om detta, har ni sett Sverigedemokraten (och "före detta?" Nazisten) i FIlipstad som blev intervjuad? (annars kan du se det här )
Antar att det här är den ungefärliga snittnivån på deras ledamöter, så det lär kunna bli intressanta debatter om dom tar sig in, men naturligtvis så hoppas jag att vi slipper dom.

Nu till lite musik. Fick ett paket idag med lite gosaker. Bl.a. nya Woven Hand (threshingfloor) (dock bara på cd än, vinylen är på tryck), ny eluvium skiva, lite explosions in the sky vinyler, silver mt zion 10" vinyl mm, skall försöka få upp en lista under veckan, jobbar annars febrilt med förberedelser inför skivmässan som i år går av stapeln redan söndag den 3/10


Just nu lyssnar jag på Beck - Loser ep, han är ju smått fantastisk denne man, snacka om att ha hunnit pröva många olika stilar och lyckas bra med de flesta.


/Krister

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar