counter

torsdag 20 maj 2010

Psykedelisk rock, trälim och en egyptisk gudinna

Köpte Hawkwind - Hall of the mountain grill på vinyl idag. Fint skick och bra psykrock! Tror inte det är så många av dom tidiga Hawkwind som saknas i samlingen nu.

Nu var den här i riktigt fint skick, men jag har säkert nån skitig skiva som man kan testa det här på. Visserligen vet jag inte om det är vare sig särskilt billigt eller miljövänligt och framförallt så tar det nog väldigt lång tid om man har många skivor att rengöra, men det verkar ju bli bra resultat.

Den egyptiska gudinnan då?
Jo, ett av världens bästa band, ISIS har kastat in handduken. I korthet kan man väl säga att dom hade bestämt redan när bandet startade (för 13 år sen) att man skulle lägga av innan man börja göra saker på rutin och blev en blek kopia av sig själva. Dom hade inte mer att ge som band och därför lägger dom ner. Ett klokt beslut, men visst kommer man att sakna dom. (typiskt att jag inte åkte och såg dom i Stockholm sist dom var där) Klassiska skivor som Oceanic och Panopticon lär dock leva länge. Det verkar som dom gör en sista turné och även en sista ep. Ni som vill läsa hela bandets meddelande kan göra det här

/Krister (lyssnar nu på Hapshash and the couloured coat feauturing the human host and the heavy metal kids (inte världens kortaste bandnamn)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar