counter

onsdag 26 januari 2011

Suck....!! Det ser mörkt ut!

Jag väntar förgäves på att Umeå Open skall släppa nån fler artist som jag är intresserad av. Men det verkar vara svensk mainstreampop som är årets melodi. Det kanske är bra för besöksantalet, men inte för mig. House of metal har jag redan bestämt att jag hoppar över i år.
(betalar inte 666 kr för att se Ghost, (inte 370 heller, som en kväll kostar)
Mitt hopp står nu till M.A.D.E., men dom har inte börjat släppa nåt från programmet än, men det ligger ju tidsmässigt inte så långt ifrån när Swans och Blackshaw är i Stockholm så man får väl hoppas att nån av dom har vägarna förbi.

Får väl försöka ta mig ner till Stockholm nån gång också, men det kostar ju tyvärr både tid och pengar. Såg att Shrinebuilder spelar på Strand den 13:e april, men en onsdag? Earth kommer också igen, men typ på skärtorsdag (eller om det var da före) så det blir nog inte då. Tidigare nämnda Swans och James Blackshaw (udda, men intressant kombination) spelar tillsammans i början av maj och det tror jag var på en söndag, men jag får väl hålla koll och hoppas på nåt kul.


Nån gång i livet måste jag bara åka på Roadburn i Holland, snacka om en festival som har mycket, de senaste åren har listan över band som spelar varit ganska precis samma som min lyssningslista på last.fm och som högen med senast inköpta vinyler.


Soundtrack: Immanu el - they´ll come, they´ll come

2 kommentarer:

  1. Spelade inte Earth i Stockholm förra skärtorsdagen också? Missade det då men å andra sidan ska vi till Roadburn för första gången i år. Verkar bli sjukt grymt!

    //Daniel

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jo dom spelade på skärtorsdan 2010, kollade nu, det är visst onsdag (dan före skärtorsdag) som dom spelar nu i år, men det gör inte saken bättre för mig :-( Är grymt avundsjuk på Roadburn resan, men hoppas naturligtvis att det blir grymt bra! Nån gång ska jag också dit :-)

    SvaraRadera